Doga - yoga med hund

Doga - ungefär som yoga med hund men så mycket mer än det. 


Lena är nu färdigutbildad Dogalärare och vi håller nu på att bygga upp vår Dogaverksamhet. Här får du möjlighet att prova på Dogans fantastiska värld. 


Doga är en form av yoga där du har hunden med. Dogan kan hjälpa till att skapa styrka och kroppskontroll. Det är också ett fint tillfälle bygga tillit och en närmare relation till din hund. 


Det är en stunds gemensam avkoppling där du och din hund möts på lika villkor. Dogan hjälper hunden att både läka och balansera samt finna platsen för harmoni inom sig.


Inga förkunskaper krävs, du behöver inte kunna yoga. Alla övningar är enkla att genomföra. Bekväma kläder rekommenderas. Om du vill får du låna yogamatta av oss. 


Vi erbjuder:


Dogavandringar där vi går i skogen med hunden. Under vägen aktiverar vi hunden, dogar, yogar och har mindfulnessövningar. Varje tillfälle är ca 2 timmar. 

Planeras våren 2022


Dogakurser där vi träffas fyra tillfällen à ca 1,5 timme. Syftet är att genom att jobba med doga vid fler tillfällen kunna gå djupare in i dogans värld. Vi jobbar också med meditation, mindfulness. 

Planeras våren 2022.


Meditation, doga och yoga

Här jobbar vi med alla tre delarna och syftet är att både du som hundägare och hund ska må bra och kunna bygga en djupare relation och tillit till varandra. 

Planeras 2022


Privat guidning i doga tre tillfällen där du och din hund får enskild guidning i doga. Tid och plats enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!