Blyger kurs-för hundar med olika rädslor

Yster Hund 

Hälsa för Hund & Människa

Hundkurser, MåBrakurser & Coaching

Blygerkurs - så gör du din hund till en superhjälte


För hundar med olika rädslor


Ny kurs planeras hösten 2020


Vi träffas 4 tillfällen. Tre tillfällen i Yster hund's studio och sista tillfället är vi i skogen på Södra Nackby (mellan skultuna och Västerås.)

Få deltagare.


Kursen är också webbaserad så mellan kurstillfällena har vi teori, tips, info i sluten facebookgrupp.

Ni har också möjlighet att filma er träning och lägga i gruppen för att få återkoppling från kursledaren.


Innehållet i kursen är anpassat efter de hundar som är med så skicka en presentation av dig, din hund och hundens rädslor vid anmälan. Vi rekommenderar att man om man har en rädd hund gör en genomgång av hunden hos veterinär eller fysioterapeut eftersom fysiska skador eller smärtor kan ge rädsla och osäkerhet hos hunden.


Exempel på rädslor som vi jobbar med är rädsla för främmande människor, hundar, skrammel & ljud, hantering. Träningen anpassas efter den nivå som hunden klarar av. Bygger på Jessica Manns bok Blygerhundar. All träning är belöningsbaserad. Vi gör övningar och träning för att höja självförtroendet hos hunden och för att förändra hundens känsla för det som den nu upplever som skrämmande.

Vi rekommenderar att ni till kursen har boken Blygerhundar-Så gör du din hund till en superhjälte av Jessica Mann. Finns också som e-bok på bl.a Storytel.
Välkommen med din intresseanmälan!

Copyright © 2020