AlgGutten Maximum

4 kg 229 kr

15 kg 599 kr

Hämtas på Yster hund´s studio, Jonas Wenströms gata i Västerås

eller leverans enligt överenskommelse

MAXIMUM är ett premiumhelfoder för aktiva hundar, digivande tikar och andra hundar som behöver ett foder med högre protein/fetthalt. 


Hundar som följer med på joggingrundorna, vandringar eller som är högaktiva, behöver mer energi och näringsämnen. Maximum har en hög andel protein och en högre fetthalt som ger hunden maximal styrka och uthållighet, och det extra som kan behövas för en digivande tik. 

 

En köttbaserad blandning med hela 74% animaliskt protein som tillsammans med algerna förstärker uthålligheten och ger långfristig energi, samt förbättrar återhämtningsförmågan, medan köttet från kyckling, nöt och fläsk, hjälper till att bygga upp och bevara starka muskler.

 

Algerna bidrar bl a med aminosyror och den rätta balansen mellan Omega-3 och Omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen. 

Det möjliggör bättre blodflöde i vävnader och förbättrar immunförsvar.  Algerna i fodret motverkar klåda samt ger glansigare päls och bättre allmänhälsa.

 

MAXIMUM innehåller Omega 3 och Omega 6 fettsyror, inga färgämnen eller konserveringsmedel. Fodret har ett tillskott av 3% havsalger och innehåller 27% protein och 16% animaliskt fett.


Innehållsdeklaration: Torkade köttproteiner av kyckling, nöt och fläsk, fullkornsvete, majs, animaliskt fett, alger 3%,
ris, betfiber, linfröexpeller, mineraler, vitaminer och spårämnen.


Näringsdeklaration

Protein

Fett

Växttråd

Vatten

Aska

Kalcium

Fosfor

Vitamin A

Vitamin D

Vitamin E

Koppar

Järn

27%

16%

2,5%

10%

6%

1,2%

1,0%

105000 IE/kg

11 IE/kg

90 mg/kg

12 mg/kg

180 mg/kg