Ma Bra med hund Ungdom

Yster Hund 

Hälsa för Hund & Människa

Hundkurser, MåBrakurser & Coaching

Må bra med hund/Coaching & hund ungdom

En grupp för dig som är 13-18 år


Vill du öka ditt välbefinnande och förbättra självkänslan hos dig själv och din hund?

Är du intresserad av hundar & hundträning/hundaktivering?

/Har du egen eller möjlighet att låna hund?


Då är det här kursen för dig!


Ny kurs planeras hösten 2020. Varje kursomgång startar och avslutas med 30 minuters egen personlig coaching med certifierad livscoach/självkänslacoach. Du väljer då själv om du vill bli coachad på plats på Yster hundstudio, promenadcoaching, via Skype eller telefon. Vi gör upp om tid för det tillsammans.


Vi träffas sedan 5 ggr i mindre grupp där vi tränar och aktiverar hundarna. Vi diskuterar och gör övningar som stärker självförtroendet och självkänslan hos både hundförare & hund. Hunden är dessutom enligt forskning och erfarenhet en stark faktor för att höja välbefinnandet hos människor.


Kursen leds av 2 kursledare med lång erfarenhet av att jobba med ungdomar. Vi är utbildade Sjuksköterskor med flera vidareutbildningar inom hälsa & sjukvård. Vi är även utbildade Hundinstruktörer & Coacher m.m.


Denna kursomgång kommer att utvärderas i samarbete med Mälardalens högskola och körs därför till subventionerat pris. Kontakta oss och berätta lite om dig själv och den hund du vill ha med på kursen.
Plats: Yster hund´s studio samt i skogen utanför Västerås

Jonas Wenströms gata 13,  1 tr i Västerås


Välkommen med intresseanmälan!Copyright © 2020