Coaching & Hund Ungdom

Må bra med hund/Coaching & hund ungdom

En grupp för dig som är 13-18 år


Vill du öka ditt välbefinnande och förbättra självkänslan hos dig själv och din hund?

Är du intresserad av hundar & hundträning/hundaktivering?

/Har du egen eller möjlighet att låna hund?


Då är det här kursen för dig!Varje kursomgång startar och avslutas med 30 minuters egen personlig coaching med certifierad livscoach/självkänslacoach. Du väljer då själv om du vill bli coachad på plats på Yster hundstudio, promenadcoaching, via Skype eller telefon. Vi gör upp om tid för det tillsammans.


Vi träffas sedan 5 ggr i mindre grupp där vi tränar och aktiverar hundarna. Vi diskuterar och gör övningar som stärker självförtroendet och självkänslan hos både hundförare & hund. Hunden är dessutom enligt forskning och erfarenhet en stark faktor för att höja välbefinnandet hos människor.


Kursen leds av 2 kursledare med lång erfarenhet av att jobba med ungdomar. Vi är utbildade Sjuksköterskor med flera vidareutbildningar inom hälsa & sjukvård. Vi är även utbildade Hundinstruktörer & Coacher m.m.


Denna kursomgång kommer att utvärderas i samarbete med Mälardalens högskola och körs därför till subventionerat pris. Kontakta oss och berätta lite om dig själv och den hund du vill ha med på kursen.


Tisdagar kl 18.00-20.00

10/3, 24/3, 7/4, 21/4 och 5/5 


Kostnad 1000kr


På Yster hundcenter

Jonas Wenströms gata 13,  1 tr i Västerås


Välkommen!Copyright © 2020